Het kiezen van de juiste opslagruimte voor de iPhone 7 kan een lastige opgave zijn en daarom willen wij u hier graag mee verder helpen.

Bij deze iPhone krijgt u de keuze uit verschillende modellen die over hun eigen opslagcapaciteit beschikken en wij raden aan om eerst goed stil te staan over de hoeveelheid ruimte die u denkt nodig te hebben. Filmt u bijvoorbeeld graag met uw toestel of bent u een echte Appverzamelaar? Dan zal u altijd beter af zijn met een toestel dat beschikt over veel opslagruimte. Deze opslagruimte zal u later niet meer kunnen aanpassen en daarom is het zeer belangrijk voor het aanschaffen van een iPhone dat u het geschikte model uitkiest dat past bij uw behoeften.

Het is ook goed om even stil te staan dat het besturingssysteem vanaf het begin al een deel van deze opslagruimte opeist. Ook zijn er basic applicaties aanwezig die ook hun eigen plekje nodig zullen hebben. Bij een iPhone met een opslagruimte van 128 GB zal je dus mogen rekenen dat je hiervan nog 113 GB zal overhouden. Dit kan je dan gebruiken voor het bewaren van jouw app’s en documenten.


Het instapmodel van de iPhone 7 komt met een opslagruimte van 32 GB.

Voor wie is deze iPhone 7, 32GB?

Het instapmodel van de iPhone is gemaakt voor mensen die hun telefoon eerder sporadisch gebruiken. Hiermee bedoelen we dat de focus vooral ligt op het bellen met het toestel, het gebruik maken van WhatsApp, actueel blijven met de sociale media en het bewerken van persoonlijke documenten.


Het high-end model van de iPhone 7 komt met een opslagruimte van 256 GB.

Voor wie is deze iPhone 7, 256GB?

Maakt u liever geen gebruik van een cloud-systeem, zoals iCloud of Google Drive? Wilt u liever direct aan uw persoonlijke bestanden kunnen zonder dat hiervoor een internetverbinding nodig is?  Dan raden wij de iPhone 7 variant met 256GB aan.

Door het kiezen van deze variant bent u zeker dat u meer dan voldoende opslagruimte hebt om uw bestanden, afbeeldingen en filmpjes te kunnen bewaren zonder dat u met het probleem komt te zitten dat u zaken zal moeten wissen of overzetten op een cloud-systeem door een tekort aan opslagruimte.


Hoeveel opslagruimte gebruik ik nu?

Het is handig om te weten hoeveel GB’s u gebruikt op uw huidige smartphone. Dit kunt u doorgaans altijd nakijken bij de instellingen van uw telefoon. Op deze manier zal u makkelijker de juiste beslissing kunnen nemen over welke variant het beste bij u past.

Bij Pangea Smartphones bieden wij  deze twee varianten aan!

Pangea Smartphones iPhone 7 Roze Goud
Bekijk onze modellen!